[O2] Kto, jakie i gdzie zamontował św. do jazdy dziennej
Zwiń
X
-
a wiecie może czy można przesterować komputer w SI pod względem oświetlenia? mam ksenony i halogeny w jednym relfektorze, w dzień jeżdzę na halogenach, żeby właśnie unikać włączania i wyłączania żarników. Ale wiadomo, że wtedy także zapalają się lampy tylne, postojówki itp. Da radę tak to przesterować w kompie, żeby zaświecił się tylko h3?(ala światła do jazdy dziennej). Oczywiście nie mówie tu o legalności tego rozwiązania, ale jakoś nie chce mi się montować ledów day light...
Komentarz
-
-
Każdy ma prawo do swojej opinii, ale aby podkreślić moje uznanie, powiem Ci że ogólnie nie jestem fanem led-ów, a zwłaszcza tych dokładanych jednak u siebie zrobiłeś to z taką precyzją, wybierając najlepsze miejsce w zderzaku, nawet odpowiedni rozmiar ledów, które idealnie się wpasowują w rozmiar kratki, że wygląda jak fabryczny zestaw. Miło popatrzeć.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Właśnie chciałem zrobić coś co by się wyróżniało 8)
Gdybym nie znalazł świateł o takiej szerokości to zrezygnowałbym z montażu i poszedł w stronę halogenów ze scouta. Przyznam, że oprócz idealnie pasujących rozmiarów tych świateł to co mnie do nich przekonało to to w jaki sposób one świecą gdyż mnie również nie podoba się jak widzę świecące punkciki led z niektórych modeli świateł natomiast w tym modelu światło z diód pada na odbłyśnik co daje efekt jednolitego paska światła.Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
-
bob the builder - dobrze, że na diodach smd (może dłużej Ci będą wszystkie świeciły, niż na zwykłych LED-ach - o ile te smd są w miarę firmowe)... Uważaj tylko na wilgoć, która dostaje się do wnętrza lamp i powoduje m.in. śniedzenie przewodów.
A tak a'propos... Co to za "odbojniki" na zderzakach...? :shock:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob the builderWitam,
założyłem takie badziewie do II Fl mint,
Minusy:
- słabo świecą,
- nie ma to jak oryginał.
Plusy:
- nie będę wymieniał H7 co pół roku ( 60 zł komplet),
- może w zimie nie będzie się sam rozładowywał akumulator ( się tak działo)
Pozdr.
Komentarz
-
Komentarz